Ett fungerande hus med bostadsanpassning i Stockholm

Tycker du att diskbänken är för låg och köksskåpen för höga? Det är svårt att få ett hem som passar för alla. Men med en bostadsanpassning kan du få ett hem som passar för dig i Stockholm.

När gör man en bostadsanpassning och vad är det egentligen? Handlar det om att anpassa bostaden efter hur du vill ha det, eller är det lite mer avancerat än så? En bostadsanpassning i Stockholm är något som man gör för att det finns ett behov som är utöver det vanliga. Oftast är det för att det är en boende som har ett funktionshinder av något slag, som gör att man inte kan klara sig i en bostad som följer alla normer och vanliga mått. Det innebär också att du kan få hjälp med en bostadsanpassning, om du får ett godkännande på att du har ett behov av det.

Bostadsanpassning som passar för dig

Vad en bostadsanpassning är för dig är inte samma sak för alla andra. Du kanske behöver en anpassning så att du ska kunna komma fram med en rullstol. Eller så kanske du behöver en anpassning för att du ska få ett så enkelt liv som möjligt, även om du inte har en rullstol som ska få plats. Det är också hela grejen med en bostadsanpassning. Den ska göra att ditt hem passar till hundra procent för dig. Då är det viktigt att det också utreds ordentligt i förväg, vad som är dina behov. Läs mer om bostadsanpassning på den här hemsidan: bostadsanpassningstockholm.nu