Slipp den tråkiga flyttstädningen

Vem tycker att det är kul att flyttstäda? De flesta längtar efter att få göra allt det där roliga som kommer med ett helt nytt hem. Varför inte strunta i vad andra tycker och hyra in en städfirma.

Niklas skulle flytta från ettan till en riktig lägenhet, vilket för honom innebar en tvåa. Trots glädjen över flytten kände han vånda. Han hatade verkligen att städa. Men det var oundvikligt. Dagen för flytten hade mamman ett jobb hon inte kunde flytta och hade inte möjlighet att hjälpa till.

Han delade dilemmat på sociala medier. Snart började det plinga i mobilen. Så många gillamarkeringar och svar på hans inlägg. En polare hade lagt in en länk till ett företag som gjorde flyttstädningar. Varför hade han inte tänkt på det. Han gick in på hemsidan och skickade en förfrågan om pris och vad som ingick.

Två fantastiska lösningar

Ett svar kom med informationen han begärt. Det fanns dock några bekymmer, tyckte han. Det fanns saker han måste ta tag i även om han bokade tjänsten. Det innefattade bland annat att torka väggarna i köket. Städa balkongen och förrådet. Dessutom behövde han slänga en del saker som fanns i lägenheten då bortforsling inte ingick. Det fanns flera punkter men de berörde inte honom lyckligtvis.

När mamma ringde berättade han om flyttstädningen. Hon sa att om han slängde skräpet skulle hon ta hand om det andra. Men han fick betala företaget med egna pengar. Vilket inte var ett problem. Något som kallades rut-avdrag gjorde priset mycket överkomligt, tyckte han. Läs mer om flyttstädning på denna webbsida: stockholmflyttstädning.nu