Härryda Markiser kan hjälpa

Det är inte alltid lätta att se vad som kommer att hända i framtiden. Som att den nya altanen inte kan användas under dagens varmaste timmar. Om man inte beställer markiser i Härryda förstås.

Lena hade sett fram emot den tidiga semestern. Nu ska hon äntligen få anlägga trädgården vid sitt nya hus. Glädjen grusas då en kollega blir långtidssjukskriven och chefen frågar om hon kan tänka sig att flytta sin semester. Först tänker hon säga nej men får en idé. Tackar ja om hon får jobba hemifrån då hon kan kombinera trädgårdsarbetet med jobb ute på altanen. Ett erbjudande de inte kan säga nej till.

Härrydaföretag fixade markiser

Redan efter några veckor insåg hon att det skulle bli för varmt. Dessutom var det ibland svårt att se skärmbilden på grund av solen.

Hon satt med sin kaffekopp och såg sig om på grannhusen. En dam som rensade rabatter i huset bredvid hade svar på hennes frågor. Så kom det sig att hon ringde ett företag som jobbar med markiser i Härryda.

Dagen efter har hon tillsammans med en av försäljarna valt en markis som hon enkelt kunde manövrera med fjärrkontroll. Förutom att få ett uterum att jobba i blir det en behagligare temperatur i vardagsrummet som ligger innanför altanen.

När den är på plats blir allt perfekt. Hon tar ut den så långt att det täcker matbordet på altanen. På så vis kan hon ha en solstol i solen att flytta till under de pauser hon tar för att dricka något kallt.