Allt som gäller flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg är inte speciellt knepigt att förhålla sig till. Det finns regler och dokument att följa så att allt blir precis så rätt som det ska.

När du står inför en flyttstädning av din bostad i Göteborg är det bra att veta hur du ska göra för att det ska bli rätt. Vill du göra hela jobbet själv kan du ta och skriva ett papper där det finns uppräknat allt som ska göras. Skriv en sak på varje rad och stryk sedan över allteftersom du utför uppgiften.

Det bästa är att börja uppifrån och ner. Då syftas det inte på det som står på pappret utan det som sker i bostaden. Börja med att kolla hur taket ser ut. Har du rökt mycket kanske det måste målas om först. Torka därefter av väggar och rengör allt som har med fönster att göra.

Finns det persienner ska dessa torkas av. Varenda lamell ska du gå igenom. En efter en. Det är tidsödande men nödvändigt. Fönster ska tvättas och fönsterkarmar våttorkas. Har du garderober och dessa har klistermärken fastsatta på sig måste även de avlägsnas så garderoberna ser nya ut.

Flyttstädning i Göteborg kan du ro i land steg för steg

Du går vidare och tar dig ner till listerna som ska torkas noggrant. All synlig smuts ska bort. Så är du då slutligen nere vid golvet. Det ska dammsugas innan det våttorkas eller moppas ordentligt. Att gå in i rummet ska nu ge en känsla av att det är helt och fullt som nytt.

Steg för steg har du klarat uppgiften när det gäller sovrum och vardagsrum. Sedan är det dags att gå till badrummet för att rengöra det. Därefter tar du köket, eller vice versa, köket först och badrummet sist.

Även här kan du gå uppifrån och ner. Rengör väggar, ovanför skåp, lampor och hyllor minutiöst. Rensa avloppen i badrum men rör inget i köket som har med det att göra. Där ska du dra ut spisen och göra rent allt. Frys, kyl och annat rengörs och frostas av. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin dras fram och det rengörs bakom.

Här nedan kan du hitta mer information samt tips om flyttstädning i Göteborg: flyttstädningigöteborg.com